2023 Kiralık Abiye Modelleri: Yeni Yılın Zarif ve Çeşitli Kıyafet Seçenekleri

Kiralık abiye elbise modelleri, özel günler için özel tasarlanıyor. Kiralık abiye elbise hizmetleri sayesinde isteyen her kadın şık olmayı hak ediyor ve istediği şıklığı yakalıyor. 2023 kiralık abiye modelleri arasından seçim yapmaya çalışanlar, vücut ölçülerini bilmeli ve görselde yer alan manken ölçülerine göre elbise beden ölçüsünü belirlemelidir. Abiye elbise modelleri, kına, nişan, düğün, mezuniyet ve özel yemek organizasyonları için kiralanabiliyor. Özel günlerinizde daha az maliyetle yeni model ve güzel elbiseleri giyebilirsiniz.

Kiralık Abiye Nasıl Seçilir?

Özel günlerin vazgeçilmesi olan abiye elbiseler, vücut tiplerine ve ten rengine göre seçiliyor. Kiralık abiye seçimleri, hangi etkinlikte giyilecekse ona göre seçilmelidir. Etkinliğe göre seçim yaparken yılın trendleri arasında yer alan modeller arasından seçebilirsiniz. Kiralık abiye elbiseler kategori sayfasında yer alan modelleri, mevsim ve mekan şartlarına göre seçerek sepete ekleyebiliyor ve sipariş oluşturulmaya başlanıyor. Nişan için farklı tasarımlar, düğün için faklı tasarımlar ve renkler tercih edilmelidir.

Abiye Kiralama Nasıl Yapılır?

Abiye elbise satın almak yerine kiralama yapmak daha uygun maliyetli oluyor. Abiye elbise kiralama yöntemi ile hem daha az ödeniyor hem de her defasında farklı abiye modelleri denenmiş oluyor. Kiralama için uygun durumda bulunan tüm yeni abiye modelleri, ürün sayfasında gösterilir. Tümü manken üzerinde gösterilir ve müşterilerin elbisenin görsel detaylarını daha iyi görmeleri sağlanır. Ürün görselini ve özelliklerini inceleyenler, beden ölçü tablosundan kendileri için beden numarasını ve rengini belirleyerek kiralama siparişini oluşturabiliyor. Kiralama işlemleri için süre kiralayanlar tarafından belirleniyor. Kiralama süresi abiye elbise kiralama ücretlerini belirliyor.

Kiralık Abiye Modelleri

2023 yılı abiye modellerini takip edenler, özel günlerde moda trendlerine göre giyinme şansına sahip olabiliyor. Kiralık abiye modelleri, herkesin faydalanabilmesi için tüm seçeneklerle sunuluyor:

  • Kısa abiye,
  • Uzun abiye,
  • Taş işlemeli abiye,
  • Çift askılı abiye,
  • Omuz açık abiye,
  • Göğüs dekolteli abiye,
  • Yırtmaçlı abiye,

Abiye modelleri seçenekleri çok fazla ve her giyim tarzına uygun modeller sunuluyor. Tesettür abiye kiralamak isteyenler için de çok sayıda model yer alıyor.

Abiye Seçimi

Elbise seçimini kolaylaştırıcı seçenekler sunuluyor. Abiye elbise seçimi yapacak olanlar, tüm filtre seçeneklerini kullanabiliyor. Düğün gibi tüm özel günlerde giymek istediğiniz abiyeleri kiralamak istediğiniz zaman seçim yaparken şu filtre seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

  • Renk,
  • Beden,
  • Boy ölçüsü,
  • Kol boyu,
  • Kol tipi,
  • Desen,
  • Fiyat aralığı,

Vücut tipine göre model seçimi yapanlar, kiralama süresi tarih aralığını da seçerek işlemlerini tamamlayabiliyor.

Kiralama Süresi

2023 abiye modellerini kiralamak istediğiniz zaman mevsim şartlarına göre kumaş özelliklerini inceleyerek sepetinize ekleyebilirsiniz. Abiye elbise kiralama fiyat bilgileri, en kısa süre için belirlenmiş standart fiyattır. Bu genelde en az 7 gün olarak belirleniyor. Kiralama işlem sayfasında kiralama süresi seçimini yapanlar, 7, 14 ya da 21 ve daha uzun süre aralığını seçebiliyor. En az süre olarak belirlenen süre dışında kiralama süresi belirleyenler, gün sayısına göre ek ücret ödüyor. Kiralama işlem sayfasında yer alan kiralama tarihi ve bitiş tarihi bölümünde seçilen bilgilere göre ödenecek olan toplam tutar gösteriliyor.

Kargo İle Gönderme

Kiralık abiye elbise hizmetlerinden faydalananlar, seçtikleri ürünleri kargo ile teslim alıyor. Kiralama süresi dolduğunda, elbise sağlam olarak kargoya teslim edilerek geri gönderiliyor. Tüm işlemler kiralama sözleşmesi şartlarına göre yapılıyor. Kargo ücreti, kiralama yapan müşteriye ait oluyor. Ürün sayfasından seçilen abiye elbiseler, kuru temizlemesi yapılmış ve sağlam olarak gönderilir. Kullanma sonrasında müşteri, abiye elbiseyi kuru temizleme yapmadan gönderiyor. Tüm temizlik işlemleri firmaya aittir.

2023 Kiralık Abiye Hizmet Sözleşmesi

2023 kiralık abiye modelleri ile gecenin parlayan yıldızı ve en şık kadını olabilirsiniz. Yeni yılın yeni tasarımları arasından seçim yaparak uygun fiyatlara, istediğiniz süre kadar kiralayabiliyorsunuz. Kiralama sözleşmesinde, ürünün kullanımı ile ilgili tüm detaylar açıklanıyor. Kiralayanlar, abiye elbiselerin zarar görmemesine özen göstermelidir. Elbisede meydana gelecek her türü hasardan kullanıcı sorumlu oluyor ve hasar durumuna göre zararın ödenmesini kabul ediyor. Uzun abiyeleri boylarına göre kısaltmak isteyenler, kesme yapmadan sadece teyel yöntemi ile kısaltma işlemlerini yapabiliyor. Tamir edilemeyecek şekilde zarar gören elbisenin tam fiyatı ödeniyor.

×